Search found 8 matches

by AZGiant
Sun Mar 03, 2019 7:01 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: Venue 40 MKii Volume issues
Replies: 0
Views: 4151

Venue 40 MKii Volume issues

I thought I read somewhere where there are issues with a volume drop when switching from OD1 to OD2?

I am having this issue, though it it slight, and was curious if there was a fix or it?

Thanks
by AZGiant
Sun Jan 20, 2019 4:55 am
Forum: Blackstar Amps
Topic: HT Club 40 sound problems urgent!
Replies: 7
Views: 6488

Re: HT Club 40 sound problems urgent!

I am not 100% sure on that. I would run that past Korg USA (tech support for Blackstar) to be sure. Dont want to toast those tubes by doing it wrong, though I would think they are plug and play
by AZGiant
Thu Jan 17, 2019 3:38 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: Amp Suitable for Baritone Guitar
Replies: 2
Views: 3353

Re: Amp Suitable for Baritone Guitar

Sounds like you might want to go stereo with a small sub amp and the blackstar. Agree with earlier post, you will not find a guitar amp with 15s in it
by AZGiant
Thu Jan 17, 2019 3:36 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: ID core 100 lost all sound !!
Replies: 2
Views: 3826

Re: ID core 100 lost all sound !!

I would look at this in order. First, make sure nothing has happened to the speaker connection. While it is very rare, those wires and connections can go and it might have been a cold solder that is causing a problem now (amp heats up, cools down, heats up, and the cold solder will eventually go). N...
by AZGiant
Thu Jan 17, 2019 3:32 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: HT Club 40 sound problems urgent!
Replies: 7
Views: 6488

Re: HT Club 40 sound problems urgent!

I would agree with replacing the tubes first for sure, It would also be a transformer issue but that is a lot more rare. Replace the tubes (one at a time) to find the bad one. Then make sure to replace them all anyway so you have a new set (makes it easier for them to "wear" at the same time).
by AZGiant
Thu Jan 17, 2019 3:30 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: Sound problem when using EO
Replies: 2
Views: 3031

Re: Sound problem when using EO

Definitely a warranty issue. I would get that checked out.
by AZGiant
Thu Jan 17, 2019 3:29 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: Controlling Two Blackstars - One Foot switch
Replies: 2
Views: 2912

Re: Controlling Two Blackstars - One Foot switch

Thanks man. Funny thing is Blackstart and Sweetwater are saying that will not work, due to the boost switch in the 5 position pedal. Think it would work with the 3 position?
by AZGiant
Wed Jan 16, 2019 4:48 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: Controlling Two Blackstars - One Foot switch
Replies: 2
Views: 2912

Controlling Two Blackstars - One Foot switch

is this possible? I am looking at two Blackstar Venue HT40 MKll, and wanted to control them with a y plug from one foot switch. Seems Blackstar says this will not work or the amp will not perform, and I am not sure what the issue would be./ Anyone ever try this or have an experience with it? Not sur...