Search found 4 matches

by JakeDw
Sat Feb 16, 2019 6:05 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: HT Club 40 sound problems urgent!
Replies: 7
Views: 8817

Re: HT Club 40 sound problems urgent!

Maybe you fucked something up or put in bad tubes when you re-tubed it, if you say the problems started after doing so. No the problem started a week after I got the amp. I got the recommended brand and type of tubes for the amp that we’re brand new and made sure to put them in correctly, but I sti...
by JakeDw
Thu Jan 31, 2019 1:31 am
Forum: Blackstar Amps
Topic: HT Club 40 sound problems urgent!
Replies: 7
Views: 8817

Re: HT Club 40 sound problems urgent!

I am not 100% sure on that. I would run that past Korg USA (tech support for Blackstar) to be sure. Dont want to toast those tubes by doing it wrong, though I would think they are plug and play I changed the tubes a couple weeks ago just before my gig and it seemed to work good, but it still took a...
by JakeDw
Fri Jan 18, 2019 10:52 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: HT Club 40 sound problems urgent!
Replies: 7
Views: 8817

Re: HT Club 40 sound problems urgent!

I would agree with replacing the tubes first for sure, It would also be a transformer issue but that is a lot more rare. Replace the tubes (one at a time) to find the bad one. Then make sure to replace them all anyway so you have a new set (makes it easier for them to "wear" at the same time). Than...
by JakeDw
Mon Jan 14, 2019 3:21 pm
Forum: Blackstar Amps
Topic: HT Club 40 sound problems urgent!
Replies: 7
Views: 8817

HT Club 40 sound problems urgent!

I bought my Blackstar HT Club 40 a few months ago from a guitar store I shop at regularly. The first week I had my HT Club 40 it worked perfect and I was very happy with it. But then problems started coming up one after another. First, for everyone that reads this, yes I’ve read the manual and I kno...